O nas

Nakaj o nas

Družina Daminelli

Družina Daminelli je prijatelj slovenskih flavtistov že več kot 30 let. Na sedežu podjetja v Bergamu so ustvarili enega največjih flavtističnih storitvenih centrov v Evropi, s stalno ponudbo flavt v vseh cenovnih razredih, ter stalno prisotnostjo Muramatsu tehnika.

Nakaj o nas

Flavtelje Slovenija

Flavtelje Slovenija (Slika sledi) je v prvi vrsti trgovina. Nažalost je denar pač sveta vladar. A poleg prodaje se trudimo biti v podporo množici flavtistov v Sloveniji in širše, s servisom, z   izobrazbo, z donacijami raznim neprofitnim dogodkom. Verjamemo, da nam je uspelo splesti lepo mrežo tako med flavtisti, kot tudi s sorodnimi poslovnimi subjekti.

Spoznajte našo ekipo

Marcello Daminelli
direktor in specialist za flavte

je šolan klasični kitarist in občasni boksar 🙂 V trgovini svojih staršev se je muzal že kot otrok, resno pa poprijel za delo ob dopolnjenem 19 letu starosti. Njegovo večmesečno šolanje v Muramatsu tovarni na Japonskem, ter 20 letno popravljanje flavt, ga uvrša med ene bolj vešče serviserje v Evropi.

Rok Erjavec
specialist za flavte

je Univerzitetni diplomiran filozof z opravljeno nižjo glasbeno šolo iz klarineta. Svojo prvo zaposlitev je našel v glasbeni trgovini Lastra v Mengšu, kjer je prevzel oddelek pihal. V flavtah je takoj videl velik poslovni in obrtniški potencial, saj leta 2013, ko mu je Marcello predstavil idejo o specializiranem storitveno prodajnem salonu za prečne flavte, pravzaprav ni imel nikakršnih pomislekov. Poleg prodaje se je kar hitro spoprijel tudi s popravilom flavt. Svoje izkušnje in znanje je nabiral predvsem pri Muramatsu mojstrih, nekaj pa tudi v delavnica Trevor James & Yamaha. Marca 2023 je postal certificiran Straubinger serviser.

Valentina Martić
magister glasbe

Valentina Martić je odraščala v Slatini na Hrvaškem, kjer je končala osnovno in nižjo glasbeno šolo. V želji po nadaljnjem glasbenem izobraževanju se je preselila v Osijek, kjer je obiskovala srednjo glasbeno šolo in 1. gimnazijo. Po opravljenem sprejemnem izpitu na Umetniški akademiji v Splitu je začela dodiplomski študij v razredu Ane Domančić Krstulović. Leta 2021 je diplomirala v razredu Marka Zupana. Istega leta se je preselila v Ljubljano na podiplomsko strokovno prakso v Flavtelje, kjer se je leta 2022 tudi zaposlila.